Artikler
Interesserer du dig for personlig udvikling?

Interesserer du dig for personlig udvikling?

Har du interesse i personlig udvikling og NLP, og vil du gerne vide lidt mere om præcist hvad det er det handler om? Så har vi herunder skrevet en artikel om hvordan du kan bruge NLP som en kilde til personlig udvikling igennem hele livet. Læs mere herunder, eller besøg Afventer.dk.

Hele livet er én lang udviklingsproces, der helt som vores helbred, både psykisk og mentalt, kan plejes, eller forsømmes. Flere og flere livscoaches begynder at snakke om såkaldt NLP, som er en forkortelse for neuro lingvistisk programmering. Sagt lidt simpelt, så styres vores kropsfunktioner af det neurologiske system, sprogstrukturen styrer hvordan vi kommunikerer med andre mennesker. Programmeringen er den måde, som vores fortolkning af verden styrer de ting, som vi gør, vores adfærd, handlinger og daglige adfærd. Det er samspillet imellem disse tre ting, som man primært er interesseret i, når man beskæftiger sig med NLP, som et værktøj til at opnå personlig udvikling gennem hele livet.

Bliv klogere på NLP

I sin oprindelige ”form” var NLP egentlig et terapeutisk værktøj, men sidenhen har også andre områder taget begrebet til sig, ikke mindst såkaldte NLP coaches. To karakteristika som især er definerende for NLP coaching, og som får denne til at adskille sig fra mange andre gængse typer coaching, er disse: NLP har øget fokus på resultater i forbindelse med hver eneste session, samt et stort fokus på de ændringer, der kan opnås på det ubevidste plan, og som kan føre positive adfærdsændringer igennem disse. Meget tyder på at disse adfærdsændringer på det ubevidste plan ofte virker rigtig godt, både hvad angår hurtig effekt, langvarig ændring og effektivitet.

Har du interesse i NLP som en kilde til personlig udvikling, afholdes der ofte kurser rundt omkring i hele landet, med fokus på forskellige typer forbedringer, f.eks. med henblik på salgsforbedring, kundekontakt, konflikt resolution, evne til at inspirere andre samt mange andre typer NLP coaching. Vil du vide mere om NLP og personlig udvikling, finder du ofte gode artikler på www.afventer.dk.