Artikler
Hjælp ud af angst med hypnose

Hjælp ud af angst med hypnose

Mange er plaget af angst. Det kan være nærmest invaliderende og styrer livet i næsten alle henseender. Men spørgsmålet er ofte, hvad er angsten opstået af?

 

Angsten udløses, når noget føles farligt, fordi du synes, du skal være ekstra på vagt. Det kan være der, opstår en situation, hvor du får brug for at kunne flygte eller på anden måde, reagere prompte. Problemet opstår, når angsten udløses i situationer, der ikke burde fremprovokere angst. Det kan være, du står midt i supermarkedet, og pludselig begynder hjertet at galopere, du får kuldegysninger, åndenød eller trykken for brystet.

 

Du føler, angsten tager magten og kontrollen fra dig, og angsten kommer og går, som det passer den.

 

Men hvorfor opstår angsten, er det store spørgsmål?

 

Angst er ikke en enkelt og ligetil størrelse, så derfor kan det være svært at vide, hvor man skal tage fat.

 

I hypnose kan årsagen til angst blive fundet.

 

Ved at benytte hypnose for angst kan man hurtigt komme ind til sagens kerne, det kræver ofte ikke mange sessioner. Hypnose findes ikke i pilleform og derfor kræver det en dygtig hypnoterapeut, der kan guide dig ind i og gennem hypnosen.

Hvad er en hypnoterapeut?

 

En hypnoterapeut er uddannet i hypnoterapi. Hypnose er et andet ord for hypnoterapi, som mange bedre kan forholde sig til. Det hedder blot hypnoterapi, da det er en del af en behandlingsform.

 

Selvom hypnose virker meget abstrakt, er det en virkelig effektiv behandlingsform.

 

Hypnose kan hjælpe på rigtig mange forskellige lidelser og ikke blot angst. Stress, eksamensangst, lav selvtillid og depression er nogle lidelser, hvor hypnose er en  glimrende behandlingsform.

 

Vil du I gode og dygtige hænder, er Anna Weiss et rigtig godt bud på en dygtig hypnoterapeut.

 

Har man angst, kan hypnose måske virke skræmmende og en følelse af kontroltab. Bevare du blot roen og læse mere via linket omkring hypnose. Anna Weiss har lavet et rigtig godt skrive om hypnose og hvad det er for en størrelse.

 

Hvor kommer hypnose fra?

Hvordan føles hypnose?

Kommer jeg til at miste kontrollen over, hvad jeg gør og siger?

Se de forskellige svar i FAQ om hypnose.

 

Anna Weiss er uddannet indenfor hypnose og holder til i Århus og Skanderborg.

Hun kan hjælpe dig ud af angsten med hypnose. Hypnose er en effektiv behandlingsform, der ofte ikke kræver mange sessioner.

 

Så bor du i Århus, Skanderborg eller omegn kan du søge hjælp ved Hypnoterapeut Anna Weiss.

 

Hun vil guide dig, hjælpe dig og støtte dig hele vejen.

 

Anna Weiss har sin praksis i Århus og Skanderborg og har en baggrund med en uddannelse som hypnoterapeut. NLP og psykoterapi er også nogle af de redskaber, hun bruger for at få dig godt igennem et forløb.

 

Hypnose er derfor ikke angstens bedste ven, men værste fjende. Lad hypnose hjælpe dig af med angst, så du kan komme videre med dit liv.