Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

De 4 dele af visualisering

Vidste du, at der er 4 dele i visualisering, som du kan øve og lære, som sikrer, at du bruger dette utrolige værktøj og alle dets fordele alle dage i dit liv?

Hvor ofte?

Det første aspekt af visualisering er frekvens. Det er antallet af gange, du visualisere dig selv foretage noget på en fremragende måde, ved en bestemt begivenhed eller omstændighed , for at opnå et bestemt mål. Jo oftere du gentager et klart mentalt billede af din bedste ydeevne eller resultat, jo hurtigere vil det blive skabt som en del af din virkelighed.

Hvor længe?

Det andet element af visualisering er varigheden af det mentale billede, længden af tid, du kan holde billedet i dit sind, hver gang du afspiller det. Når du slapper dybt af, kan du ofte holde et mentalt billede af dig selv at udføre dit bedste i adskillige sekunder, og endda flere minutter. Jo længere du kan holde dit mentale billede, des mere dybt det vil blive indprentet i din underbevidsthed, og jo hurtigere det vil udtrykke sig i dine efterfølgende resultater.

Hvor klart og tydeligt?

Det tredje element i visualisering er livagtighed. Der er en direkte sammenhæng mellem, hvor klart du kan se dit ønskede mål eller resultat i dit sind, og hvor hurtigt det kommer ind i din virkelighed. Dette element i visualisering er det som forklarer effekten i ”Law of Attraction” og ”Law of Correspondence”. Livagtigheden af dit ønske bestemmer direkte, hvor hurtigt det materialiseres i verden omkring dig.

Her er en interessant pointe: Når du opstiller et nyt mål for dig selv, vil dit billede eller et billede af dette mål normalt være vagt og uklart. Men jo oftere du skriver det ned, gennemgår det, og gentager det mentalt, desto klarere bliver det for dig. Til sidst bliver det krystalklart. På det tidspunkt vil målet pludselig dukke i din verden, præcis som du forestillede det.

Hvor intenst?

Det fjerde element i visualisering er intensitet, mængden af følelser, som du lægger på dit visuelle billede. I virkeligheden er dette den vigtigste og mest kraftfulde del af en visualiseringsøvelse. Nogle gange, hvis dine følelser er intense nok, og dit visuelle billede er klart nok, vil du straks nå det, du ønsker.

Elementerne frekvensen, varighed, livlighed, og intensitet kan både hjælpe dig eller såre dig. Ligesom naturen, er kraften i visualisering neutral. Ligesom et tveægget sværd, kan det skære i begge retninger. Det kan enten gøre dig til en succes eller gøre dig til en fiasko. Visualisering bringer dig, hvad du levende og intenst forestiller dig, hvad enten godt eller dårligt.

Tag handling nu!

Fød løbende dit sind med klare, spændende, følelsesmæssige billeder. Husk, at din fantasi er dit preview af livets kommende attraktioner.

De 4 dele af visualisering
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. 3 lette visualiseringsøvelser der styrker dig - […] disse små visualiseringsøvelser dig lyst til at forsøge dig med endnu mere visualisering, kan du finde hjælp i forskellige …

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44