Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

5 grundlæggende principper for at leve et vellykket og udbytterigt liv

I dag er en ny dag. Lad ikke din fortid forstyrre din skæbne! Lad i dag være den dag, du holder op med at være et offer for din situation, og begynder at tage handling mod det liv du ønsker.

I løbet af årene, og formentlig ubevidst, har du tilegnet dig nogle vaner, som ikke har tjent dig godt; vaner, der har saboteret alle dine bestræbelser på at leve et vellykket, udbytterigt liv.

Du er nødt til at få det grundlæggende på plads, fordi uden det, fungerer intet ordentligt. Og du får de grundlæggende principper på plads ved at træne dig selv, indtil de bliver en del af, hvem du er.

5 grundlæggende principper for at leve et vellykket og udbytterigt liv

5 grundlæggende principper for at leve et vellykket og udbytterigt liv

Træd ud i livet og lev det godt, og husk eventuelle forhindringer, du støder på, ikke er der for at holde dig tilbage, de er blot en påmindelse om, at det er tid til at vokse en lille smule, fordi på den anden side, fortsætter din vej, stadig mere smuk.

Begynd med at spørge dig selv i hvert øjeblik, med hver begivenhed: ”Fører dette mig til den bedst mulige oplevelse?”

Lev din egen sandhed

De fleste mennesker har svært ved at adskille sig fra andres forventninger. Det er ofte lettere at opgive, hvem du er, end at starte på rejsen mod dit sande jeg. I retning af dine egne drømme og ønsker.

Du må ikke være bange. Du kan gøre det.

Begynd med at betragte dit liv som et privilegium, ikke noget, der skal udholdes, og ej heller leves ud fra andres standarder, men skal leves fuldt ud, som du ønsker det. Dans, syng, vær glad og nyd, den du er. Og hvis du kommer i problemer, og det vil sandsynligvis ske nogen gange undervejs, er det i det mindste dine problemer. Du tog dine valg. Ikke en anden.

Hvis du altid tror på dig selv, vil andre inden alt for længe også begynde at tro på dig. Og dem, der ikke gør. Det betyder ikke noget.

Lev din egen sandhed … det er et grundlæggende princip.

Hold dig fra sladder

Vi bliver, hvad vi gentagne gange gør. Og mange af os lever livet på autopilot, hvor vi gentager de samme ting på en daglig basis.

Dette er alt sammen meget godt, hvis du når dagen er omme, virkelig kan sige, med hånden på hjertet, jeg levede en god dag, jeg har ikke fortrudt noget. Jeg har det godt med den måde, jeg brugte min tid.

Sladder er fokus på alle de ting, vi ikke kan lide eller ikke ønsker i vores liv.

Blot en distraktion.

Vi ved, at det er lettere at tale om andres fejl i stedet for at se på vores egen, men det tager dig ingen steder hen, bortset fra at trække flere oplevelser ind i din verden, du ikke bryder dig om. Oplevelser, du vil fortryde.

Og helt ærligt, hvis disse mangler ikke var udtryk for noget i os selv, ville vi ikke se dem alligevel.

Før du kaster dig ud i sladder, så spørg dig selv dette spørgsmål: Vil denne samtale gøre min verden bedre? Vil det føre til fred i sindet?

Hold dit fokus fastsat på, hvad du vil … det er et grundlæggende princip.

Frygt ikke udfordringer

Du må ikke nogensinde glemme det faktum, at du er storslået. Der er ikke nogen lille dig. Du er en del af en storslået verden, og du er i stand til så meget mere end du giver dig selv kredit for.

Alle oplever udfordringer. Det afgørende er, hvordan du beslutter dig for at se dem. Uanset de valg, du tager, så er det den måde dit liv vil være.

Et handlekraftigt perspektiv gør altid tingene lettere, og selv når udfordringerne synes overvældende, og alt synes tabt, vil du ofte opdage, at du trods alt var en vinder.

Vil du blive beriget med de udfordringer, du støder på, eller vil du tillade dem at holde dig nede, at forgifte din sjæl. Du er ansvarlig, valget er dit.

Hvis du vælger at se det på denne måde, kan dine udfordringer være de kræfter der driver dig fremad, på trods af dig selv. Og husk udfordringerne vil forsvinde igen, men styrken og evnerne, du får fra håndtering af dem vil altid være med dig.

Se en STOR dig og en lille alt andet … det er HELT grundlæggende.

Anerkend at du er fantastisk

Du er fantastisk. Ja, der bliver talt til dig.

Du behøver ikke at blive undervist i at være fantastisk. Det er du allerede. Du behøver ikke at blive undervist i at være synkefri. Det er du allerede. Ligesom du allerede er smuk og værdig og stærk.

Du har præcis, hvad du behøver for at opnå dit hjertes ønsker, men en lille påmindelse skader ikke. Det er tid til at leve livet med vilje, i uforsonlig linje med de endnu ikke opfyldt ønsker i dit hjerte.

Lad være med at stå i vejen for sig selv, tag springet og bruge den umålelige magt, du er blevet begavet med. Det er tid til at bringe din passion tilbage til frontlinjen i dit liv og opfylde dit sande potentiale.

Stop med at tage eventuelle tidligere fejl, så personligt, det er tid til at give slip. Brug dem som pejlemærker, afsløringer af de justeringer, der skal foretages i de overbevisninger, du har. Slip alle gamle tankevaner, der siger du ikke kan, du ikke skal.

Du kan. Du skal så absolut.

Hvad venter du på? Du har alt, du behøver for at leve et vellykket og udbytterigt liv. Brug det … det er fundamentalt.

Læg mærke til ledetrådene

Hver dag bliver vi givet personlige spor til at minde os om, hvor vi er, og for det meste, fanger vi ikke beskeden. Du er ophavsmanden til dit liv, lær at læse de universelle spor, der hjælper dig til at frembringe dine drømme.

Hvis du ser eller hører om nogen, der er syge, er det en påmindelse om at huske dit helbred. Plej dig selv et øjeblik hver dag, fordi du fortjener det.

Hvis du læser eller hører en negativ fortælling, er det en påmindelse til dig selv om, hvordan det at fremhæve det positive føles så meget bedre.

Hvis du hører om en andens succes, er det en påmindelse om at være taknemmelig for, hvor du er lige nu og for den fortsatte succes, du forventer at se.

Vær mere opmærksom på ledetrådene… det er grundlæggende for at du kan leve et lykkeligt, succesfuldt og udbytterigt liv. Rigtig god fornøjelse.

5 grundlæggende principper for at leve et vellykket og udbytterigt liv
Giv din stemme!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44