Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Tankefeltterapi TFT EFT

Tankefeltterapi anvendes til behandling af en række psykiske og følelsesmæssige problemer. Tankefeltterapi virker hurtigt og smertefrit.

Behandling med tankefeltterapi (TFT) foregår ved hjælp af en let banken (tapping) på udvalgte akupunkturpunkter (meridianbaner). Tankefeltterapi kan anvendes mod både fysiske og psykiske problemer og lidelser. Teknikken anvende for eksempel ofte i forbindelse med uhensigtsmæssige og uønsket tankemønstre og adfærd og til behandling af angst og fobier. Men den bruges også til forløsning af generelle spændinger i kroppen og styrkelse af personlig velvære.

Tankefeltterapi arbejder med kroppens energibaner og forløsning af spændinger og blokeringer, som skaber de uønsket tanker og følelser. Et princip som også er kendt fra blandt andet akupunktur og kinesiologi. Med tankefeltterapi brydes de mønstre, der har ført til problemet.

Tankefeltterapi er ikke en anerkendt som behandlingsform og bør ikke anvendes som erstatning for medicinsk eller professionel psykologisk behandling. Du bør desuden grundigt undersøge terapeutens baggrund for at foretage behandlingen, hvis du ønsker at prøve tankefeltterapi.

Tankefeltterapi TFT EFT
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Tobaksafvænning? 3 tips til tobaksafvænning - [...] metoder, du måske kunne finde anvendelige. NLP terapi, hypnose, rygestopcoaching, akupunktur og tankefeltterapi er bare nogle af de mange …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44