Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Nogle få ting mennesker med stor selvtillid ikke gør

Mennesker med stor selvtillid tror på deres evne til at opnå succes. Hvis du ikke tror på dig selv, hvorfor skulle andre ellers tro på dig? Hvis du vil gå med rank ryg og forbedre din selvtillid, så se efter disse femten ting meget selvsikre mennesker ikke gør.

De kommer ikke med undskyldninger

Meget selvsikre mennesker tager ejerskab over deres tanker og handlinger. De bebrejder ikke trafikken for at være langsom på arbejdspladsen; de kom for sent. De undskylder ikke deres mangler – og kommer med undskyldninger som “Jeg har ikke tid”, eller “Jeg er bare ikke god nok”; de tager sig tid og de bliver ved med at forbedre sig og øve sig, indtil de er godt nok.

Nogle få ting mennesker med stor selvtillid ikke gør

Nogle få ting mennesker med stor selvtillid ikke gør

De undgår ikke at gøre skræmmende ting

Meget selvsikre mennesker lader ikke frygten dominere deres liv. De ved, at de ting, de er bange for at gøre, ofte er de samme ting, som de har brug for at gøre for at udvikle sig til den person, de gerne vil være.

De lever ikke i en boble af komfort

Meget selvsikre mennesker undgår deres comfort zone, fordi de ved, det er et sted, hvor drømme dør. De forfølger aktivt en følelse af ubehag, fordi de ved, at strække sig er obligatorisk for deres succes.

De udskyder ikke ting til næste uge

Meget selvsikre mennesker ved, at en god plan udført i dag er bedre end en stor plan udført en anden dag. De behøver ikke vente på det ”rigtige tidspunkt” eller de “rigtige omstændigheder”, fordi de ved disse reaktioner er baseret på en frygt for forandring. De tager handling her, nu, i dag – fordi det er her, hvor udviklingen sker.

De er ikke optaget af andres meninger

Meget selvsikre mennesker bliver ikke optaget af negativ feedback. Selvom de er optaget af andres trivsel og har til formål at gøre en positiv indflydelse i verden, er de ikke optaget af de negative udtalelser, de ikke kan gøre noget ved. De ved, at deres sande venner vil acceptere dem som de er, og resten bekymrer de sig ikke om.

De dømmer ikke andre

Meget selvsikre mennesker har ingen tolerance over for unødvendigt, selvforskyldt drama. De føler ikke behov for at fornærme venner bag deres ryg, deltage i sladder om andre medarbejdere eller lange ud efter folk med forskellige meninger. De er så trygge i, hvem de er, at de ikke føler behov for at se ned på andre mennesker.

De lader ikke mangel på ressourcer stoppe dem

Meget selvsikre mennesker kan gøre brug af de ressourcer, de har, uanset hvor store eller små. De ved, at alt er muligt med kreativitet og nægter at give op. De pines ikke over tilbageslag, men fokuserer snarere på at finde en løsning.

De sammenligninger sig ikke med andre

Meget selvsikre mennesker ved, at de ikke konkurrerer med en anden person. De konkurrerer ikke med nogen anden person, bortset fra den person, de var i går. De ved, at hver person lever en historie så enestående, at drage sammenligninger ville være en absurd og forsimplede øvelse i tomhed.

De finder ikke glæde i at tilfredsstille

Meget selvsikre mennesker har ingen interesse i tilfredsstille alle mennesker, de møder. De er klar over, at ikke alle mennesker kommer godt ud af det med hinanden, og det er bare sådan livet fungerer. De fokuserer på kvaliteten af deres relationer i stedet for mængden af dem.

De behøver ikke konstant tryghed

Meget selvsikre mennesker har ikke behov for at blive holdt i hånden. De ved, at livet ikke er fair, og tingene ikke altid vil gå deres vej. Selv om de ikke kan kontrollere enhver begivenhed i deres liv, fokuserer de på deres magt til at reagere på en positiv måde, som bringer dem fremad.

De undgår ikke livets ubekvemme sandheder

Meget selvsikre mennesker konfronterer livets problemer ved roden, før sygdommen kan spredes længere. De ved, at problemer efterladt uforløst har en tendens til at gribe om sig som dagene, ugerne og månederne går. De vil hellere have en ubehagelig samtale med deres partner i dag, end at feje en ubekvem sandhed ind under gulvtæppet, og sætte tilliden i fare.

De giver ikke op på grund af mindre tilbageslag

Meget selvsikre mennesker kommer tilbage op, hver gang de falder ned. De ved, at fiasko er en uundgåelig del af udviklingsprocessen. De er som en detektiv, der søger efter spor, der afslører, hvorfor denne fremgangsmåde ikke virkede. Efter at have ændret deres plan, så prøver de igen (men bedre denne gang).

De beder ikke om tilladelse til at handle

Meget selvsikre mennesker handler uden tøven. Hver dag, siger de til sig selv: “Hvis ikke mig, hvem så?”

De lader sig ikke begrænse til en lille værktøjskasse

Meget selvsikre mennesker begrænser sig ikke til Plan A. De gør brug af ethvert og alle våben, der er til deres rådighed, tester utrætteligt effektiviteten af hver metode, indtil de identificerer de strategier, der tilbyder flest resultater for de mindste omkostninger i tid og indsats.

Nogle få ting mennesker med stor selvtillid ikke gør
Giv din stemme!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44