Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Silva mind control metoden

Nå dine mål, få større selvkontrol og bliv bedre til at bruge din hjerne bevidst med Jose Silva’s mind control metode hævder tilhængere.

Silva mind control metoden er udviklet af Jose Silva og anvendes bredt til mentaltræning og personlig udvikling. Faktisk hævdes metoden blandt udbydere er kurser og undervisning at kunne forebygge stress, sygdom, søvnproblemer og meget andet. Silva metoden er også kritiseret for at have præg af religiøse undertoner.

Teorien bag Silva mind control metoden bygger på studier af optimal udnyttelsen af hjernefunktioner og hjernekapacitet. Silva metoden går i korte træk ud på, at du ved et højere bevidsthedsniveau vil være i stand til at aktivere uudnyttet hjernefunktioner og derigennem være i stand til gennem tanker, overbevisninger og adfærd at tiltrække, det du ønsker dig eller opnå dine mål.

Silva metoden – som altså tidligere hed Silva mind control – handler om, som der tidligere navn antyder, at tage kontrol over sine egne tanker og bevidsthed. Metoden er meget spirituel i sin tilgang og derfor også udsat for kritik specielt i mere akademiske kredse. Men i bund og grund bygger Silva metoden på mange elementer, som vi også kender fra andre metoder indenfor personlig udvikling. Metoden bygger blandt andet på teknikker og redskaber som selvhypnose, meditation og visualisering, ligesom folk med kendskab til “the Secret” vil genkende tanker om verdenen som en masse af energi og “the law of attraction”.

Ønsker du at stifte nærmere kendskab til Silva mind control metoden kan du passende starte med at læse mere på den officielle side Silvamethod.com. Nogle finder nok hele fremgangsmåden Silva metoden sælges på meget amerikansk, og det kan have tilgang af et egentligt “program” med bøger dvd’er osv. som du naturligvis skal bruge.

Silva mind control metoden
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44