Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Top 10 fordele ved positiv tænkning

Positiv tænkning giver dig et nyt konstruktiv perspektiv på dit liv og dine udfordringer. Læs om de vigtigste fordele ved positiv tænkning.

Selv om det kan tage et stykke tid at udrydde de negative tanker og udvikle en konstruktiv positiv indstilling, vil du opdage, at der er mange fordele ved at have en konstruktiv indstilling og positiv tænkning.

Top 10 fordele ved positiv tænkning

Top 10 fordele ved positiv tænkning

Her er en top ti over de fordele, du kan få glæde af, når du mestre et positivt perspektiv i dit liv.

1. Motivation – Når du har en positiv indstilling, vil du drage fordel af større motivation. Motivation hjælper dig med at klare udfordringer og nå de mål, du har i livet.

2. Problemer forsvinder – Problemerne i dit liv vil pludseligt blive vendt til muligheder. Disse muligheder giver dig evnen for at udvikle dig og blive klogere – bare fordi du møder udfordringer med positiv tænkning.

3. Bedre selvværd – Du vil desuden opdage, at du vil få bedre selvværd. Du vil begynde at tro på dig selv, og du vil indse, at du er i stand til at udrette ting, du ikke troede før.

4. Undgå stress – Hvis du udvikler en positiv holdning, vil det have en positiv indflydelse på dit stress niveau. Når du har en positiv indstilling til dine udfordringer, kan du slippe af med den stress, der kommer fra bekymrende og negative tanker (og heraf også slippe for ubehagelige stress symptomer)

5. Større velvære – Når du udrydder stress fra dit liv, har positiv tænkning den anden fordel, at du føler dig sundere, bedre tilpas og får mere energi. Stress kan forårsage mange fysiske problemer, og når du mindsker dine stress perioder, vil du opdage, at du føler dig meget sundere. Du vil desuden opdage, at ved at opretholde en positiv indstilling, vil du ændre din cellulære kemi til at blive til “afhængige” af lykke, der gør, at din krop frigør flere “positive” kemikalier, hvilket gør det enklere og nemmere at forblive positiv.

6. Kreativitet og nytænkning – Endnu en fordel ved at have en positiv og konstruktiv indstilling er, at du begynder at udvikle kreativ tænkning. Da du ikke længere ser ting som problemer, vil du finde opfindsomme og kreative løsninger på de forhindringer, du møder op i livet.

7. Flere venner – Folk  ønsker ikke at hænge ud med folk, der til enhver tid er negative. Hvis du er mere optimistiske og din positive holdning er synlig for andre, vil du opdage, at flere mennesker ønsker at være omkring dig simpelthen på grund af positive tænkning.

8. Energi og kraft – Du vil hurtigt opdage, at din nye positive indstilling, giver dig mere energi. Hvorfor? Fordi konstruktive tænker giver “gladere” vibrationer – hvilket giver ekstra energi.  Og jo mere vitalitet, du har, des mere får du også udrettet.

9. Du får succes – Med en mere positiv tænkning, vil du opdage, at opnå succes er langt enklere end tidligere og opgaver og udfordringer, der før var kedelige og besværlige, bliver til spændende og sjove.

10. Respekt og beundring- En optimistisk holdning vil gavne dig ved at give dig mere respekt fra andre, og du vil få mere indflydelse på andre mennesker. Der vil blive lytte mere til dig, og dine forslag og ideer vil blive modtaget bedre. Du vil endda opleve, at folk rundt om dig begynder at udvikle samme positive indstilling, da en god positiv indstilling i den grad er smitsom.

Disse er blot nogle af de fordele, du får glæde af, når du vælger positiv tænkning fremfor negative og begrænsende tanker. Du kan også begynde at have det sjovt med disse fordele. Brug din ny fundne motivation, kreativitet og selvværd til at udrette de ting, du altid har ønsket dig, men måske ikke har kastet dig ud i før, fordi, du var begrænset af din egen indstilling. Begynd blot at arbejde på at vende dine tanker i en mere optimistisk og positiv retning  fra det ene øjeblik til det andet.

Top 10 fordele ved positiv tænkning
5 (100%) 2 votes

En kommentarer

  1. En spændende artikel med værdifuld og meningsfuld indhold.
    TAK.

Relateret indlæg

  1. Lær at tænke positive tanker - [...] Ikke alle besidder den fantastiske evne at tænke positivt i enhver situation, der opstår i deres liv. Derfor, må …
  2. Positiv psykologi - [...] spændende og sjovt. Det er baggrunden for positiv psykologi. Men positiv psykologi er mere end “positiv tænkning”. Det skal …

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44