Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Positiv psykologi

Positiv psykologi handler om at skabe motivation og livsglæde ved at fokusere på de ting, der giver dig energi og begejstring.

Du kender det sikkert godt. Du føler dig bedre tilpas, får lavet mest og skaber de bedste resultater, når du beskæftiger dig med noget, der er spændende og sjovt. Det er baggrunden for positiv psykologi. Men positiv psykologi er mere end “positiv tænkning”. Det skal sættes system og trænes.

Men hvordan kan du så anvende positiv psykologi til at få større tilfredshed, motivation og livsglæde i din hverdag? Her er et par enkle ting, du kan gøre:

  • Find ud af, hvornår du er mest motiveret for noget, og hvad der skaber glæde for dig. Er der nogle aktiviteter, du har en særlig forkærlighed til?
  • Undersøge om, der er nogle af de kedelige ting i hverdagen på arbejde eller i fritiden, du kan lave på end anden måde, der vil motivere dig bedre.
  • Foretag noget, der begejstrer dig hver dag!
  • Notere mindst én ting  hver dag, der har glædet dig.
  • Lad betydningsfulde personer i dit liv vide, du sætter pris på dem.

Du ting, vi fokusere på, har det med at vokse og fylde vores bevidsthed. Positiv psykologi har derfor en selvforstærkende effekt. Efterhånden som du bliver bedre til sætte de gode oplevelser i system, vil du også blive bedre til at beskæftige sig med de ting, der betyder mest i dit liv. Det er den sande værdi af positiv psykologi.

Positiv psykologi
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Læringsstile - [...] bygger ligesom positiv psykologi på den anskuelse, at vi er mest motiveret og præsterer bedst, når vi beskæftiger os med …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44