Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Opnåelse af personlig excellence

Personlig excellence og ekspertise er måske den vigtigste af alle usynlige og immaterielle aktiver, som du kan erhverve. Opnåelse af personlig ekspertise i din virksomhed eller branche kræver livslang dedikation. Men når du kommer ind i top 10% af dit område, vil du være en af de højest betalte mennesker i landet. Du vil nyde respekt og agtelse fra mennesker omkring dig. Du vil være i stand til at leve dit liv, som du ønsker at leve det. Du vil nyde en høj grad af selvværd, selvrespekt og personlig stolthed.

Opbyg dine intellektuelle aktiver

Hver person har eller kan erhverve tre former for intellektuel kapital. Disse kræver en investering i studie og hårdt arbejde, men de betaler sig i højere indkomst i resten af dit liv. Den første type af intellektuel kapital, du kan erhverve består af din kerne viden, færdigheder og evner. Det er resultatet af uddannelse, erfaring og træning. De afgører, hvor godt du gør dit job og værdien af dit bidrag til din virksomhed.

Opbyg din indre viden

Den anden form for intellektuel kapital, som du besidder, er din viden om, hvordan din virksomhed fungerer internt, i forhold til jeres konkurrenter eller enhver anden virksomhed. Hver virksomhed udvikler en række af systemer, procedurer, metoder, teknikker og strategier til at markedsføre, sælge, producere, levere produkter og services, og tilfredsstille kunderne. Hver virksomhed har interne systemer for regnskab, administration og økonomistyring. Disse systemer tager mange år at udvikle og betydelig tid for en ny person til at lære. En person, der kender og forstår disse systemer intimt har en form for intellektuel kapital, der er vanskeligt for virksomheden at erstatte.

Opbyg din evne til at opnå resultater

Den tredje form for intellektuel kapital, du besidder, og som måske er den mest afgørende faktor for din erhvervsevne, er din viden og forståelse af, hvordan du kan få økonomiske resultater i et konkurrencepræget marked. Dette omfatter din viden om dine produkter og tjenester, og hvordan du kan sælge dem.

Det omfatter din viden om kunder og leverandører, og hvordan du skal håndtere dem. Det omfavner din fortrolighed med bankfolk, advokater, revisorer og embedsmænd, og hvordan du interagere med dem effektivt. Denne form for intellektuel kapital kan tage år at bygge, og det er yderst værdifuldt for din organisation.

Dit første ansvar for dig selv er at udvikle dine faglige kvalifikationer til et højt niveau. Det gør du ved hele tiden at øge din intellektuelle kapital, ved at opgradere din evne til at gøre dit job, ved at blive en værdifuld del af din organisation, og ved at få flere og bedre økonomiske resultater for din organisation.

Start allerede nu!

Tag dig tid til at komme til at kende hver enkelt del i din virksomhed. Lær dine kunder at kende og lær alt, hvad der er at vide om dine produkter og tjenester.

Opnåelse af personlig excellence
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Udvid dit netværk - [...] med til dit netværk. Når du deler din viden, er det også en mulighed for at demonstrerer, hvad du …

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44