Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

NLP Uddannelse

Se dig for, når du vælger NLP Uddannelse. Sørg for at undersøge de enkelte udbydere og deres programmer, så du får den rigtige NLP Uddannelse.

Der er mange, der tilbyder NLP uddannelse. Og markedet for kurser undervisning og uddannelse i NLP er præget af både seriøse, men også mindre seriøse aktører. Der findes ingen officiel NLP uddannelse, så hvordan vælger du?

Certificeret NLP uddannelse

En certificeret NLP uddannelse er typisk en uddannelse, hvor forløbet er godkendt af NLP-foreningen ud fra nogle angivne kriterier og standarder. En NLP certificering er en kvalitetssikring af uddannelsen, men ikke en officiel titel eksklusiv for uddannelser godkendt af NLP-foreningen.

NLP Practitioner uddannelse

Practitioner er en grunduddannelse i NLP. Forløbet dækker ofte en gennemgang af de mest almindelige NLP begreber og NLP teknikker. Du får altså et grundlæggende kendskab til NLP, men du er ikke nødvendigvis klædt på til at hjælpe andre til forandring og udvikling.

NLP Master uddannelse

En NLP Master er en videregående NLP uddannelse med fokus på mere avanceret NLP teknikker til forandring og udvikling. Med en NLP Master uddannelse vil du være bedre rustet til at arbejde med NLP teknikker og strategier.

Herudover findes der uddannelse som NLP terapeut/ psykoterapeut, NLP Coach mv. Markedet kan altså være noget uoverskueligt. Du må først finde ud af, hvad du skal bruge din NLP uddannelse til. Til personale udvikling, coaching, salg, undervisning, terapi eller noget helt andet? De forskellige skoler og institutter har typisk indrettet deres tilbud efter bestemte målgrupper. Find ud af hvilken, der matcher dit behov. Check deres program på hjemmesiden, ring og forhør dig og mød op til introduktion, hvis det er muligt.

Uanset om du overvejer en coachuddannelse, NLP uddannelse eller kurser, så skal du forholde dig kritisk til indhold og udbytte. Lever de op til, de ønsker og behov du har, og er de certificeret? En NLP uddannelse kan være en dyr fornøjelse, så udbyttet skulle gerne stå mål med det.

NLP Uddannelse
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Coachuddannelse - [...] indenfor coaching: Lifecoaching, Businesscoaching, karrierecoaching med mere. Du kan også tage en NLP uddannelse, eller du kan tage et …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44