Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

10 løfter du skal give dig selv

Ideen med at give et løfte er at være en mand eller kvinde af sit ord og ære sådanne løfter. Det definerer dig ikke kun som en person, men bygger et niveau af tillid og disciplin i dig selv, hvilket igen bidrager til din selvopfattelse og selvtillid. Nedenfor finder du 10 løfter, du bør give dig for at leve et vellykket og tilfredsstillende liv.

1. Jeg lover aldrig at give op

Det er ikke et let løfte at holde, men at give op er det samme som at tage den nemme vej ud, hvilket ikke er den rigtige vej at tage. At forsøge og fejle er bedre end ikke at forsøge. Der er lektioner, der skal læres fra både fiasko og succes. Den eneste måde at opleve og lære disse lektioner er gennem din vilje til at blive ved og aldrig give op.

10 løfter du skal give dig selv

10 løfter du skal give dig selv

2. Jeg lover at forblive tro mod, hvem jeg er

Du vil sandsynligvis blive konfronteret med beslutninger, der vil teste dig. Disse tests kan kræve beslutninger, som kunne definere den person, du er. Det er i tider som disse, at du skal huske, hvem du er, de værdier, du står for, og alt du har lært. Du må ikke sænke dine standarder, nøjes med mindre eller forsøge at være en, du ikke ville kunne lide.

3. Jeg lover at respektere og være troværdig

Respekt og tillid er to funktioner, der styrker båndet i ethvert forhold. Det er de bånd, der giver dig jordforbindelse, og minder dig om din menneskelighed og holder dig oppe, når du er dømt til at falde. Men respekt og tillid går to veje – hvad du giver til andre, er hvad andre vil give til dig.

4. Jeg lover, at jeg vil elske uden bagage

Svigt og forræderi er svært helt at undgå, vi vil alle uundgåeligt opleve det et par gange i vores liv, men minder om tidligere kærestesorg og svigt, bør ikke påvirke den måde, du giver din kærlighed til dem i dit nuværende liv og i din fremtid. Lad fortiden være, hvor den hører hjemme – i fortiden!

5. Jeg lover at forfølge mine drømme

Drømme er, hvad der giver en person formål. Uden dem vandrer vi bare hovedløst omkring. Det er trist og nedslående at møde så mange mennesker, der giver op på deres drømme og aldrig være i stand til at gribe muligheden igen. Hvis du har en lyst og passion for noget, gå ud og tag det, lev din drøm og lev lykkeligt.

6. Jeg lover ikke at være en kontrol freak

Det er på en måde tiltalende og neurotisk at forsøge at styre alt i dit liv, sørge for at alt går efter den måde, du planlægger det. Men glem ikke, der er ting uden for din indflydelse, der påvirker dine planer. Du kan ikke kontrollere hvert enkelt element i dit liv, fordi alt det gør, er at dræbe enhver plads til spontanitet.

7. Jeg lover at have det sjovt

Vi bliver ofte så fanget i alt andet, at vi glemmer, hvordan det føles simpelthen at have det sjovt. Det er derfor, vi husker livet som barn, som at være så vidunderligt i forhold til at være voksen. Hav det sjovt – gør de ting, der får dig til at grine hysterisk eller blive bange ud af din forstand. Giv slip og lev.

8. Jeg lover at fejre de små sejre

Ja, vi arbejder så hårdt på det større billede, at de små ting, vi udretter, bare børstes væk. Fejr hver eneste lille sejr og realisering og giv dem værdi og betydning. Det er i disse små sejre, vi er i stand til at komme op efter hvert tilbageslag og fortsætte videre.

9. Jeg lover at tro på mig selv

Hvis ingen andre vil, hvorfor gør du ikke? Den største investering, du nogensinde kan gøre i livet er den investering, du foretager i dig selv. Tingene kan ikke altid falde godt ud, men skønheden i det er, at du aldrig kan miste den person, du er. Tro på dine talenter, dine store kvaliteter, gå ud og grib øjeblikket. Du har ét liv, brug det på at tro på dine evner og opnå alt, hvad du sætter dig for i dit sind.

10. Jeg lover altid at værne om mine kære

Livet alene er ensomt … hvis det giver mening. Vi som mennesker er sammen om at skabe et komplet hold. Dette team skaber nye medlemmer og så videre. Vi er alle afhængige af hinanden for at eksistere, vigtigst, familien og dem, du elsker. Du skal altid behandle dem med kærlighed, respekt og ære. Værn om disse mennesker, du har i dit liv, der er folk derude, som ikke har nogen.

Husk disse løfter, du giver til dig selv og det vil forme dig til et godt menneske. Men mest af alt, vil det gøre dig gladere.

10 løfter du skal give dig selv
5 (100%) 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44