Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Kreativitet og problemløsning

Sidder du ofte fast i dine udfordringer og kæmper med samme problemer? Lær at brug din naturlige kreativitet til at løse problemer.

Det fungerer generelt bedst, når du bruger din kreativitet til at løse problemerne ved at smide alle mulige ideer, strategier og konsekvenser af hver enkelt af de mulige løsninger op i luften. Det handler om et så på udfordringen fuldstændigt fordomsfrit og undgå at tænke, hvad der plejer at virke.

Kreativitet handler ikke om at sidde og dagdrømme. Det er problemløsning. Din underbevidsthed er en problemløsningsmaskine. Stil et spørgsmål til din underbevidsthed. Den vil hjælpe dig firetyve timer i døgnet, men er afhængig af dit input. Den kan kun arbejde med, hvad du giver den.

Inspirationen vil komme til dig, men du skal handle på den. Du er nødt til at beslutte, hvad du ønsker. Tro på dine handlinger bevæger dig frem mod massiv succes. Bliv kreativ, når du møder forhindringer. Tro på din enestående evne til at løse udfordringer og nå dine mål. Det er altid bedre end at gå imod strømmen og forsøge at kontrollere tingene.

Bryd ud af dine sædvanlige mønstre og byd kreativitet velkommen ind i dit liv. Den menneskelige hjerne er designet til at genkende mønstre. Vi fortsætter med at skabe mønstre, skemaer og rutiner for næsten alt, hvad vi gør. Faktisk er vores comfort zone intet andet end en samling af mønstre. Efterhånden som vi bliver mere effektive til at genkende og bruge mønstre, stoler vi mindre på vores kreativitet til at finde nye veje. Tricket er at komme væk fra de sædvanlige veje, for at skabe nye, der fører til nye ideer.

Til at starte med vil din gamle programmering i dit sind modsætte sig forandringer. Det er helt naturligt. Når du begynder at tænke mere kreativt og problemløsende, vil det blive lettere med tiden. Måske dette er grunden til kreativ tænkning kan være så værdifuld i beslutningsprocessen, når vi skal løse de udfordringer, vi alle står overfor. Og det er derfor at kreativitet og problemløsning hænger så tæt sammen, specielt i den morderne verden som i stigende grad er præget af kompleksitet og omskiftelighed.

Du har en fantastisk evne til at bruge din kreativitet til at skabe din fremtid. Du kan forestille dig, hvad det end er, du ønsker, og det intense fokus vil hjælpe dig på rette vej mod dine mål.

Kreativitet og problemløsning
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Vær opmærksom på dine negative tanker - [...] tanker fiksere på ekstreme negative resultater. De kvæler en problemløsende indsats, fordi der kun kan være én ultimativ løsning. …
  2. Top 10 fordele ved positiv tænkning - […] Kreativitet og nytænkning – Endnu en fordel ved at have en positiv og konstruktiv indstilling er, at du begynder …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44