Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Hemmeligheden til lykke

Din evne til at nå din egne lykke er den målestok for din succes, som fortæller dig, hvor godt du klarer dig som person.

Hemmeligheden til lykke har været den samme gennem hele historien. Du lærer at aflive de to myter, der kan holde dig tilbage, og hvordan du kan opnå mere lykke i alt, hvad du gør.

Dediker dig selv til dine største talenter

Nøglen til lykke er dette: Dediker dig selv til at udvikle dine naturlige talenter og evner ved at gøre, det du elsker at gøre, og gør det bedre og bedre for en sag, der er større end dig selv.

Dette er en stor erklæring og et stort engagement. At være lykkelig kræver, at du definerer dit liv på dine egne betingelser, og derefter smider hele dit hjerte i at leve dit liv til fulde. På en måde, kræver lykke, at du er helt egoistisk for at udvikle dig selv til et punkt, hvor du kan være uselvisk i resten af dit liv.

Sørg for dig selv først

I Edmond Rostands skuespil Cyrano de Bergerac bliver Cyrano spurgt, hvorfor han er så intenst individualistisk og ubekymret om, hvad andre siger og tænker om ham. Han svarer med disse vidunderlige ord: “Jeg er, hvad jeg er, fordi jeg tidligt i livet besluttede, at jeg i det mindste ville behage mig selv i alle ting.”

Din lykke afhænger ligeledes af din evne til i det mindste at behage dig selv i alle ting. Du kan kun være glad, når du lever dit liv på den allerbedste måde. Ingen kan definere lykke for dig. Kun du ved, hvad der gør dig glad. Lykken er et insider job.

“Her er hvorfor jeg er en vinder i livets spil …”

Spekulerer du nogensinde på, hvad står mellem dig og det liv, du ønsker at leve? Hvorfor er det, at nogen mennesker altid synes at vinde – mens målstregen synes lige ude af din rækkevidde?

Det behøver ikke at være sådan.

Ønsker du at kende loven for succes ?

Der er love, der forklarer, hvordan mennesker handler i en given situation. Love, der forklarer, hvorfor nogle mennesker triumferer, mens andre mislykkes. Disse love kan forudsige udfaldet af livets spil. Hvis du lærer disse love, og anvender dem – vil du blive en vinder.

Din lykke er op til dig

Den største myte om lykke er, når folk siger, at det ikke er legitimt eller korrekt af dig at sætte din lykke foran alle andres. Gennem hele livet møder du mennesker, der siger, at det er mere vigtigt at gøre andre mennesker glade, end det er at gøre dig selv glad. Det er noget vrøvl.

Faktum er, at du ikke kan give til nogen andre, hvad du ikke selv har. Ligesom du ikke kan give penge til de fattige, hvis du ikke selv har nogen, kan du ikke gøre en anden glad, hvis du selv er ulykkelig.

Den allerbedste måde at sikre andres lykke er, først at sørge for din egen lykke og derefter at dele din glæde med dem. Lidelse og selvopofrelse gør blot andre mennesker nedtrykte og mismodige. Hvis du ønsker at gøre andre glade, start med at leve den slags liv og gør den slags ting, der gør dig glad.

3 konkrete øvelser

Her er tre øvelser, du kan lave straks for at sætte disse idéer ud i livet.

  • Først find de aktiviteter, som du virkelig elsker og nyder, derhjemme og på arbejde, og organiser derefter dit liv, så du gør mere af dem.
  • For det andet, stol på dig selv og hav tillid til dine egne følelser. Behag så i det mindste dig selv i alle ting.
  • For det tredje, find ud af, hvad det er, du gør, der bringer mest lykke til andre, og organisere derefter dit liv, så du kan gøre mere af det.
Hemmeligheden til lykke
Giv din stemme!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44