Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Håndlæser (Kiromantiker)

En håndlæser (kiromantiker) kan ved en analyse af  håndens linier, form og struktur afdække en persons livssitaution og personlige forhold.

En håndlæser hjælper dig på den måde med afklaring og større selvindsigt. Du kan få indsigt i dine personlige styrker og svagheder, og få afklaret eventuelle problemområder.

Jeg ved ikke, hvor meget en håndlæser kan fortælle om dig. Men jeg er ikke i tvivl om sammenhængen mellem krop og sind. Og jeg er også sikker på at vores personlige træk og oplevelser, sætter spor på vores krop. Og hvorfor skulle disse spor ikke også være synlige i vores hænder?

Men kan en håndlæser forudsige eller spå om fremtiden? Vores adfærd i dag er det bedste mål for vores adfærd i fremtiden. Så hvis en håndlæser kan fortælle noget om din adfærd i dag, så kan det også fortælle dig noget om, hvordan du vil agere i morgen.

Markedet er præget af mange mere eller mindre seriøse aktører. Så se dig for, når du vælger håndlæser. Du kan spørge, om de har nogen formel uddannelse indenfor området.  En profesionel håndlæser bruger fladerne, formerne og strukturerne på hånden. En mindre seriøs ”håndlæser” anvender  i virkeligheden koldlæsning. En teknik hvor læseren kommer med generelle udsagn, der passer på de fleste.

Håndlæser (Kiromantiker)
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44