Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Feedback i NLP

Feedback betragtes som en af grundstenene i NLP. Feedback er resultatet af dine handlinger, og fortæller dig, om du er på rette spor.

I NLP eksisterer nederlag og fiasko ikke, kun feedback. Feedback giver dig mulighed for at justere din kommunikation og strategi, så du når dit outcome (mål eller resultat). Feedback handler om opmærksom brug af alle sanser. At obsevere uden at være forudindtaget og uden fordomme. Om at være præcis og grundig i sine iagttagelser. Og om at være istand til at anvende feedback til at justere sin strategi. At være fleksibel.

Når du modtager feedback, gælder det om at bruge alle dine sanser. Du kan træne dig i at bruge din sanser ved at sætte dig ned og prøve at fokusere på en enkelt sans. For eksempel hørelsen. Lyt til små lyde du normalt ikke er opmærksom på. Hvor kommer lyden fra? Hvor langt væk er den? Er den høj eller dyb? osv. Prøv efterfølgende med de øvrige sanser. Du kan også træne dine sanser ved at sætte dem i uvante omgivelser. F.eks ved at tage en anden vej til arbejde end normalt. På den måde trænes hjernen til at bearbejde de nye indtryk.

De vigtigste kilder til feedback er de typiske adgangstegn i NLP. Du skal f.eks være opmærksom på sproget, prædikater, stemmen, kropssprog og øjenbevægelser.

Feedback er din eneste mulighed for at finde ud af, om du er på rette vej mod dit mål. Brug feedback til at justere din strategi, så du kommer tætter på dit mål. Det kan være en lang proces med mange forløb og med mange justeringer, så tålmodighed er en dyd.

Feedback i NLP
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44