Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Du fortjener at være lykkelig

Det bedste mål for, hvor godt du lever dit liv og nyder dine relationer, er din egen følelse af, hvor lykkelig du er. Vidste du, at du kan lære at blive gladere og mere opfyldt i alt, hvad du foretager dig? Her er hvordan…

Vi er alle forskellige

Lykke i livet er som et tag-selv-bord . Hvis 100 mennesker gik til et tag-selv-bord og hver lagde mad på deres tallerken i den mængde og sammensætning, hver mente ville være mest behageligt for dem, ville hver tallerken se forskellig ud. Selv en mand og kone ville gå op til tag-selv-bordet og komme tilbage med tallerkner, der så helt forskellige ud. Lykke er på samme måde. Hver person kræver en særlig kombination af ingredienser for at have det bedst med sig selv.

Lyt til dit hjerte

Og din sammensætning ændrer sig hele tiden. Hvis du gik til det samme tag-selv-bord hver dag i et år, vil du sandsynligvis komme tilbage med en anden portion af mad hver gang. Hver dag, til tider hver time. Kun du kan fortælle, hvad det tager at gøre dig glad. Derfor er den eneste måde at bedømme, om et job, et forhold, en investering eller enhver beslutning , er det rigtige for dig for, at komme i kontakt med dine følelser og lytte til dit hjerte.

Vær tro mod dig selv

Du er tro mod dig selv, når du følger dit indre lys, når du lytter til, hvad Ralph Waldo Emerson kaldt din “stille, sagte stemme indefra “. Du er den allerbedste person, du kan være, når du har mod og fatning til at lade din definition af lykke, uanset hvad det måtte være, være ledestjernen i alle dele af dit liv.

Der er ingen grænser

Et meget vigtigt punkt om emnet lykke er, om du føler, at du ikke “fortjener” at være lykkelig.

Accepter, at du fortjener al den lykke, du ærligt kan opnå gennem anvendelse af dine talenter og evner. Jo mere du kan lide og respekterer dig selv, jo mere fortjent, vil du føle de gode ting i livet. Og jo mere du føler, du fortjener, jo mere sandsynligt, du vil opnå og fastholde den lykke, du arbejder hen imod.

Gør lykke dit fornemmeste mål

Du bør gøre din lykke det organiserende princip i dit liv. Sammenlign alle mulige handlinger og beslutninger, du tager mod din standard af lykke og se, om denne handling ville gøre dig gladere eller ulykkeligere. Snart vil du opdage, at næsten alle problemerne i dit liv kommer fra valg, du har foretaget – eller i øjeblikket tager – som ikke bidrager til din lykke.

Betal prisen

Selvfølgelig er der utallige gange, hvor du bliver nødt til at gøre små ting, der ikke gør dig glad hen ad vejen mod de større ting, der gør dig virkelig lykkelig. Vi kalder dette at forudbetale prisen for succes. Du skal betale din gæld. Sommetider vil disse mellemliggende trin ikke gøre dig lykkelig direkte, men den lykke, du opnår ved at nå dit mål, vil være så stor, at det helt overvælder de midlertidige ulemper og besværligheder, du er nødt til at udholde for at komme dertil.

3 konkrete øvelser

Her er 3 trin, du kan tage til straks at sætte disse idéer ud i livet.

  • Først accepter, at du fortjener al den glæde og lykke, du muligt kan opnå gennem din egen indsats.
  • For det andet, gør din egen lykke det førende organisationsprincip i dit liv og døm alt mod denne standard.
  • For det tredje, vær villig til at arbejde hårdt og betal prisen for den tilfredsstillelse og belønning, du ønsker. Gå den ekstra mil og din succes vil blive sikret.
Du fortjener at være lykkelig
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. 10 ting du skal stoppe med at gøre lige nu - [...] Og alle vil være lykkeligere. [...]

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44