Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Drømmesymboler

Er dine drømme underlige, uforståelige og rodet? Vil du lære at tyde dine drømme og forstå drømmesymboler?

Hvorfor er det vigtigt at kunne tolke drømmesymboler? Drømme er vores underbevidsthed, der forsøger at kommunikere med vores bevidste sind. Freud mente, at det gennem tolkning af drømme var muligt at bearbejde uforløste problemstillinger og følelser. Freud er kendt som faderen til psykoterapi.

Det er altså muligt gennem drømmetydning og tolkning af drømmesymboler at nå indsigt i din psyke, personlige konflikter og problemer. Indsigt og tolkning af drømme handler med andre ord om selvudvikling.

Tolkning af drømmesymboler er altid subjektiv, og vil altid tage udgangspunk i dig, din situation og dit liv. Men drømmetydning og drømmesymboler tager også udgangspunkt i nogle rammer. Sådan rammer for tolkning af drømmesymboler er for eksempel symbolikken fra charkra-systemet og deres bevidsthedsniveauer. Også bredt anvendt indenfor yoga og meditation. Drømme kan i den sammenhæng også tolkes som livsenergi, der strømmer gennem kroppen og de forskellige chakraer.

NLP handler om bevidst bearbejdelse af vores opfattelse af verden. Drømme er vores ubevidste bearbejdelse. Når vi for eksempel arbejder med NLP hypnose og NLP terapi er det de samme ubevidste ressourcer, vi forsøger at arbejde med.

Drømmesymboler
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44