Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

9 advarselstegn på du er i dårligt selskab

En stor del af, hvem du bliver i livet, har at gøre med, hvem du vælger at omgive dig med. Sommetider er det helt tilfældigt, hvem der kommer ind i dit liv, men du beslutter selv, hvem du lader blive, hvem du følger efter, og hvem du lader gå igen.

9 advarselstegn på du er i dårligt selskab

9 advarselstegn på du er i dårligt selskab

I sidste ende bør du omgive dig med mennesker, der gør dig til en bedre person, og give slip på dem, der ikke gør. Her er nogle advarselssignaler på, du omgiver dig af sidstnævnte:

1. De har kun tid til dig, når det er belejligt for dem

Det er indlysende, men ethvert forhold uden regelmæssig interaktion og kommunikation kommer til at have problemer, især når der er en mangel på engagement.

Spild ikke din tid med nogen, der kun vil være sammen med dig, når det passer dem. Du bør skulle tvinge nogen til at gøre plads i deres liv til dig, for hvis de virkelig bekymrer sig om dig, vil de gerne skabe plads til dig.

”At være i et forhold med en person, der ikke kan se dit værd, er ikke loyalitet, det er dumhed. Du skal aldrig tigge nogen om opmærksomhed. Kend dit eget selvværd, og kom videre om nødvendigt.”

2. De holder din fortid imod dig

Nogle mennesker nægter at acceptere, at du ikke længere er den, du plejede at være – at du har lavet fejl i fortiden, lærte af dem, og er kommet videre. De kan ikke acceptere, at du vokser og kommer videre med dit liv, så de vil forsøge at trække dig tilbage, frem for at indhente dig. Du må ikke hjælpe dem ved at anerkende deres negative adfærd. Fortsæt fremad.

De er spild af energi, at holde fast på den uforanderlige fortid, og det tjener ikke noget formål for at skabe en bedre dag i dag.

”Hvis nogen bliver ved at dømme dig på din fortid og holder den mod dig, kan du blive nødt til at lægge dem bag for at få en bedre fremtid.”

3. Du føler dig fanget

Sunde relationer holder døre og vinduer på vid gab. Der flyder masser af luft og ingen føler sig fanget. Forhold trives i denne form for ubegrænset miljø. Du kan komme og gå som du vil, men du vælger at blive, fordi, du er, hvor du ønsker at være.

Hvis du ønsker at være en del af en persons liv, vil alle de åbne døre og vinduer i verden, ikke få dig til at gå.

”Hvis nogen har lukket dem alle i et forsøg på at fange dig i noget, du ikke ønsker at være en del af, er det tid til at finde styrken til at sparke døren ind.”

4. De miskrediterer dine drømme og evner

Hvis du tillader andre at definere dine drømme og evner, så sætter du dem i stand til at holde dig tilbage. Hvad du er i stand til at opnå, er ikke en funktion af, hvad andre mennesker synes er muligt for dig. Hvad du er i stand til at opnå afhænger af, hvad du vælger at gøre med din tid og energi.

Folk vil smide alle mulige antagelser i mod dig om, hvad der er muligt, og hvad der ikke er muligt. Se ud over andres formodninger og mentale begrænsninger, og kom i kontakt med din egen bedste vision for, hvordan dit liv kan være. Livet er en åben rejse, og hvad du opnår, kommer af, hvad du forventer at opnå, og hvad du arbejder for at opnå.

”Du skal ikke bekymre dig om, hvad alle andre tænker. Lev din egen sandhed. De eneste mennesker, der bliver sure på dig for at gøre det, vil have dig til at leve en løgn.”

5. De har løjet for dig mere end én gang

Kærlighed er et verbum, ikke et navneord. Det er til stede i alle relationer. Kærlighed er ikke bare følelser af lidenskab og romantik mellem elskende; det er også en adfærd blandt venner og familie. Hvis nogen lyver for dig, udviser de mangel på følelser og respekt for dig og jeres forhold.

Når du fastholder en person i dit liv, der er en kronisk løgner, og du bliver ved med at give dem nye chancer for at vinde din tillid, har du har en masse til fælles med denne person – du både lyver og ukærlig overfor dig selv!

”Når alt kommer til alt: De, der undgår sandheden og kun fortæller dig, hvad du ønsker at høre, gør det for deres egen skyld, ikke din. Det skal du ikke finde dig i.”

6. Deres negativitet smitter af på dig

De negative mennesker i dit liv, opføre sig ikke bare sig negativt over for dig, men over for alle de interagerer med. Hvad de siger og gør, er en afspejling af deres egen virkelighed – deres egne indre problemer. Selv hvis de siger noget til dig, der synes personligt – også selvom de fornærmer dig direkte – har det sandsynligt intet at gøre med dig.

Det er vigtigt at huske, fordi det disse negative mennesker siger og gør, bør ikke tages alvorligt. Selvom du ikke har kontrol over, hvad de siger og gør; har du kontrol over, hvorvidt du tillader dem at sige og gøre disse ting mod dig. Du alene kan benægte deres giftige ord og handlinger fra at invadere dit hjerte og sind. Hvis du føler disse mennesker begynder at påvirke dig, så tag en pause og giv dig selv plads til at trække vejret.

”Positive ting ske, når du distancerer dig fra negative mennesker. Når du gør det, betyder det ikke, du hader dem, det betyder blot, du respekterer dig selv.”

7. De er overdrevent misundelige på, hvad du har

En lille smule misundelse er OK, men når nogen er for misundelig på, hvad du har, er der en god chance for, at hvad de virkelig ønsker, er at tage det fra dig.

Overdreven misundelse fortælle dig ikke, hvor meget en person beundrer dig, det fortæller dig, hvor meget de ikke kan lide sig selv. Hvis du kan, så prøv at hjælpe til med at løfte dem op, men pas også på, at de ikke trækker dig ned. Ofte vil ingen mængde af kærlighed, løfter eller beviser fra dig nogensinde være nok til at få dem til at føle sig bedre med sig selv.

”For de problemer de bærer rundt på, er problemer de selv må løse. Lykke er, trods alt, et ”inside job”.”

8. De motiverer dig til at være fordømmende eller hadefuld

Når sandheden skal frem, se er intet menneske overlegent. Ingen tro, race, størrelse eller form er ringere. Alle kollektive domme over andre er forkerte. Kun fordømmende hyklere foretager dem.

Hvis du dømmer andre for deres hudfarve, deres kropsstørrelse, og deres ydre skønhed. så vil du gå glip af alt om, hvem de virkelig er. Du vil blive forbløffet over kvaliteterne af de mennesker, du vil lære om og mødes i denne verden, hvis du bare kan komme forbi det faktum, at masser af mennesker ikke går klædt og lever på den måde du gør.

”Folk, der motiverer dig til at dømme eller hade andre er, så langt det dårligste selskab, du kan lomme i. Undgå dem for enhver pris.”

9. De vil have dig til at være en anden

Tilbring din tid med mennesker, der ser dig som du er, og ikke som de ønsker, du bør være. Bruge endnu mere tid med dem, der virkelig kender dig, og som elsker og respekterer dig, som du er.

Hvis nogen forventer, at du skal være noget, du ikke er, så tag et skridt tilbage. Det er klogere at miste relationer og forblive, hvem du er, end at holde dem intakte ved at forestille at være en person, du ikke er.

”Det er lettere at pleje lidt hjertesorg og møde nogen nye, end det er at sætte din egen knuste identitet sammen igen. Det er nemmere at fylde en tom plads i dit liv, hvor en anden person plejede at være, end det er at fylde den tomme plads i dig selv, hvor du plejede at være.”

Din tur…

Hvad ville du føje til listen? Hvad er et stort advarselstegn på, du er i tilstedeværelse af dårligt selskab?

9 advarselstegn på du er i dårligt selskab
Giv din stemme!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44