Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Coachuddannelse

Den rigtige coachuddannelse? Uanset om de selv overvejer at tage en coachuddannelse eller leder efter en uddannet coach, skal du se dig rigtigt godt for.

Markedet for coaching er præget af mange mere eller mindre seriøse aktører, så hvordan vælger du den rigtige coachuddannelse? Der findes ingen officiel coachuddannelse, men mange steder skiltes med, at du kan blive certificeret coach.

Certificeret coachuddannelse

En certificeret coachuddannelse giver dig ret til bruge en titel, der fortæller at din coachuddannelse opfylder nogle internationale standarder, og at du som coach praktisere efter disse standarder. Nogle af de internationale organisationer, der tilbyder certificering efter coaching standarder er ICC, ICF og EMCC.

Hvilken coachuddannelse?

At vælge den rigtige coachuddannelse bliver ikke lettere af, at der florerer mange forskellige tilter og retninger indenfor coaching: Lifecoaching, Businesscoaching, karrierecoaching med mere. Du kan også tage en NLP uddannelse, eller du kan tage et kortere coachingkursus.

Først og fremmest må du finde ud af med dig selv, hvilken retning du ønsker at tage med din coachuddannelse, og hvad du ønsker at bruge den til. Vil du arbejde seriøst med coaching, må du spørge dig selv, om den enkelte coachuddannelse giver dig den rigtige ballast til det. Giver et kort weekendkursus eller 14 dages intensiv undervisninger dig den fornødne viden og erfaring? Har du brug for en mentor? Har du selv de rette personlige egenskaber? Coaching er ikke for alle.

Når du vælger coachuddannelse, skal du se dig rigtigt godt for. Forhold dig kritisk til det den enkelte coachuddannelse lover og undersøg grundigt, om den lever op til nogle af de internatonale standarder. Prøv eventuelt at forhøre dig hos andre der har taget en coachuddannelse om deres erfaringer.

Coachuddannelse
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. NLP Uddannelse - [...] om du overvejer en coachuddannelse, NLP uddannelse eller kurser, så skal du forholde dig kritisk til indhold og udbytte. …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44