Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Coaching i krise?

Er coaching i krise, eller er krisetid en kærkommen lejlighed til at sætte coaching i perspektiv? Er coaching blevet et forurenet begreb?

I en artikel i Business.dk fortæller Jesper Elling fra The Leadership Company, tidligere The Coaching Company, om baggrunden for virksomhedens ændret kurs. Coaching er blevet et ”dameblads fænomen”, mener han, som er blevet udvandet begreb. I dag er fokus på resultatskabende ledelse.

Coaching er stadigt et stærkt redskab, men målet bliver først nået gennem ledelse og lederskab. Så er coaching en uddød disciplin, eller er erhvervet blot ved at blive ”voksen”? Der er ingen tvivl om, at virksomhederne i sær i krisetid, vil være mere fokuseret på værdiskabende tiltag. Kan du ikke dokumentere værdien af ydelsen, vil den blive fravalgt.

Mange rynker allerede i dag på næsen ved ordet coaching, og det er blevet misbrugt som begreb i mange sammenhænge. Men redskabet coaching vil formodentligt bestå også fremover, fordi det giver adgang til så mange ressourcer i individer og organisationer. Men indpakningen vil sandsynligvis ændre sig med udviklingen i samfundet.

Coaching i krise?
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44