Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Gode citater til inspiration

Citater kan være gode til at motivere, inspirere og formidle budskaber på en enkel og let forståelig måde. Og så er gode citater lette et huske.

Vi har næsten alle samme nogle favorit citater, som vi husker og bruger som små guider i livet. Nogle endda som livsmantraer. Gode citater kan give motivation og inspiration, ligesom de kan bruges som små bogmærker, vi hele tiden kan tage frem, når vi har brug for et lille skub. Har du et favorit citat, der virker meget motiverende på dig, kan det måske være en god ide at skrive det ned og have det liggende på skrivebordet, på opslagstavlen eller køleskabet.

Her er nogle af mine favorit citater

 

Om attitude og indstilling:

“The state of your life is nothing more than a reflection of your state of mind.”
Dr. Wayne W. Dyer

“Make the most of yourself, for that is all there is of you.”
Ralph Waldo Emerson

“The optimist sees opportunity in every danger; the pessimist sees danger in every opportunity.”
Winston Churchill

Om lykke

En af Amerikas founding-fathers har en lettere omskrivning af vores egen “du er din egen lykkes smed”, som på mange måder beskriver hele fundamentet for det amerikanske samfund.

“Human felicity is produced not so much by great pieces of good fortune that seldom happen, as by little advantages that occur every day.”
Benjamin Franklin

“The U.S. Constitution doesn’t guarantee happiness, only the pursuit of it. You have to catch up with it yourself.”
Benjamin Franklin

Om viden

En af de klogeste mennesker i denne verden, om hvorfor viden og intelligens ikke i sig selv skaber gode ideer.

“I am enough of an artist to draw freely upon my imagination. Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”
Albert Einstein

Og en af mine favorit forfattere forklare på sin egen jordnære måde, om det uheldige i ikke at være åben for nye muligheder og andre måder at se tingene på.

“The trouble with the world is not that people know too little, but that they know so many things that ain’t so.”
Mark Twain

Om kærlighed

“I was nauseous and tingly all over. . . . I was either in love or I had smallpox.”
Woody Allen

“Love is for fools wise enough to take a chance.”
Ukendt

“The greatest happiness of life it the conviction that we are loved ? loved for ourselves, or rather, loved in spite of ourselves.”
Victor Hugo

Hvad med dig har du dit eget yndlings citat? Prøv næste gang du høre nogle ord som rykker nogle ting i dig, at skrive dem ned og tag dem så frem igen ved senere lejlighed, når du har brug for inspiration.

Gode citater til inspiration
Giv din stemme!

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44