Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Anthony Robbins: Ubegrænset kraft

Anthony Robbins: Ubegrænset kraft giver en lang række praktiske redskaber til, hvordan du udnytter dit potentiale og får det liv du ønsker!

Lad mig sige det med det samme: Jeg er kæmpe fan er Anthony Robbins og hele hans tilgang til NLP og personlig udvikling. Ubegrænset kraft er en guldgruppe af redskaber og øvelser til at udløse sit fulde potentiale og Anthony Robbins formidler det med en entuitiasme og indlevelse der slår en helt baglæns – præcis som han er så elsket (og hadet) for.

Ubegrænset Kraft er ganske enkelt en guide til, hvordan du får det bedste ud af dig og dit liv. Ingen hokus pokus eller noget, du har selv alle de ressourcer du behøver for at nå di mål du ønsker.

You can change in heartbeat! Du kan ændre dine tænker, følelser og adfærd – lige nu. Så hvorfor leve et liv med uforløste drømme og ønsker.

Anthony Robbins: Ubegrænset kraft – læs den nu.

Mere om Anthony Robbins:

http://www.tonyrobbins.com

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44