Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

Afstressning

Alle har behov for afstressning, hvad end du vælger meditation, motion eller afslapning på sofaen med en god bog eller film.

I disse ferie tider er det på tide at tænke lidt over, hvordan man stresser af fra den hektiske hverdag. Jeg er fornyeligt begyndt at eksperimentere lidt med meditation. Det giver en mig en ro i kroppen og hjælper mig med at ryde op i alle tankerne i hovedet – at fokusere bedre. Det er faktisk slet ikke så svært at komme igang med, og de behøver ikke at bruge mere en 15 minutter på det om dagen.

Jeg har også gode erfaringer med motion som afstressning. Mange synes nok at regelmæssig motion, for eksempel en kort løbetur, kan være svært at presse ind i en i forvejen travl hverdag. Min erfaring er, at det er en investering givet rigtigt godt ud. Du får simpelthen langt mere energi og overskud til de andre gøremål, når du er i god form. Samtidigt kan en løbetur også være en rigtig måde at få klaret hovedet lidt.

Vil du åndgå udbrændthed og stress, er det en rigtig god ide at du tager dig tid til dig selv og finder en metode til afstressning, som virker for dig.

Afstressning
Giv din stemme!

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. Koncentrationsbesvær? - [...] er ingen tvivl om, at en god og sund livstil med rigeligt afstressning, sund kost og søvn har en …

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44