Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

8 ting du skal minde dig selv om når alt går galt

Når sandheden skal frem, så er lykke ikke fraværet af problemer, men evnen til at håndtere dem. Forestil dig alle de vidunderlige ting dit sind kan omfavne, hvis det ikke var så optaget af dine daglige kampe. Se altid på, det du har, i stedet for hvad du har mistet. Fordi det er ikke, hvad verden tager væk fra dig, der tæller; Det er, hvad du gør med det, du har tilbage.

Her er et par påmindelser til at motivere dig, når du behøver det mest:

1. Smerte er en del af din udvikling

Sommetider lukker livet dørene, fordi det er tid til at bevæge dig fremad. Og det er en god ting, fordi vi ofte ikke vil bevæge os, medmindre omstændighederne tvinger os til det. Når tiderne er hårde, så mind dig selv om, at ingen smerte kommer uden et formål. Gå væk fra det, der såre dig, men glem aldrig, hvad det lærte dig. Bare fordi du kæmper, betyder det ikke, at du fejler. Enhver stor succes kræver en vis form for værdig kamp for at komme dertil. Gode ting tager tid. Hav tålmodighed og forbliv positiv. Alt kommer til at falde på plads; måske ikke umiddelbart, men i sidste ende.

8 Ting du skal minde dig selv om når alt går galt

8 Ting du skal minde dig selv om når alt går galt

Husk, at der er to slags smerte: smerte, der gør ondt og smerter, der ændrer dig. Når du går med strømmen livet, i stedet for at modstå den, vil begge former hjælpe dig med at vokse.

2. Alt i livet er midlertidigt

Hver gang det regner, holder det op med at regne igen. Hver gang du får ondt, vil du få det bedre igen. Efter mørket er der altid lys – du bliver mindet om det hver morgen, men stadig glemmer du det ofte, og vælger i stedet at tro, at natten vil vare evigt. Det vil den ikke. Intet varer evigt.

Så hvis tingene er gode lige nu, så nyd det. Det vil ikke vare evigt. Hvis tingene er dårlige, så fortvivl ej, fordi det vil heller ikke vare evigt. Bare fordi livet ikke er let i øjeblikket, betyder det ikke, du ikke kan grine. Bare fordi noget generer dig, betyder ikke, du ikke kan smile. Hvert øjeblik giver dig en ny begyndelse og en ny slutning. Du får en ny chance, hvert sekund. Du er bare nødt til at tage det, og få det bedste ud af det.

3. Bekymringer og brok ændrer ingenting

Dem, der klager mest, udrette mindst. Det er altid bedre at forsøge at gøre noget stort og fejle end at ikke forsøge at gøre noget og lykkes. Det er ikke slut, hvis du fejler; Men det er overstået, når du gør noget, men klager over det. Hvis du tror på noget, så bliv ved at forsøge. Lad ikke fortidens skygger kaste mørke over dørtrinnet for din fremtid. At du bruger i dag på at klage over i går, vil ikke gøre dagen i morgen lysere. Skrid i stedet for til handling. Lad hvad du har lært forbedre, hvordan du lever. Foretage en ændring og se dig aldrig tilbage.

Og uanset hvad der sker i det lange løb, så husk at sand lykke kun kommer, når du holder op med klage over dine problemer, og du begynder at være taknemmelig for alle de problemer, du ikke har.

4. Dine ar er symboler på din styrke

Du skal ikke nogensinde skamme dig over de ar livet har efterladt dig med. Et ar betyder smerten er forbi, og såret lukket. Det betyder, at du overvandt den smerte, lærte en lektie, blev stærkere, og flyttede dig fremad. Et ar er en tatovering af en triumf, du kan være stolt af. Lad ikke dine ar, holde dig som gidsel. Lad dem ikke få dig til at leve dit liv i frygt. Du kan ikke få arrene i dit liv til at forsvinde, men du kan ændre den måde, du ser på dem. Du kan begynde at se dine ar som et tegn på styrke og ikke smerte.

Rumi sagde engang: “Såret er det sted, hvor lyset kommer ind i dig.” Intet kunne være tættere på sandheden. Ud af lidelse er dukket de stærkeste sjæle; de mest magtfulde figurer i denne store verden er brændt med ar. Se dine ar som et tegn på “JA! Jeg gjorde det! Jeg overlevede, og jeg har mine ar som bevis for det! Og nu har jeg en chance for at vokse endnu stærkere.”

5. Hver lille kamp er et skridt fremad

Tålmodighed handler ikke om at vente; det er evnen til at fastholde en god indstilling, mens du arbejder hårdt på dine drømme, vel vidende, at arbejdet er det værd. Så hvis du vil prøve, så sæt i gang, og gå hele vejen. Ellers er der ingen mening i at starte. Det kan betyde at miste stabilitet og komfort i et stykke tid, og måske endda miste forstanden til tider. Det kan betyde, du må spise noget andet, eller sove et andet sted, end du er vant til, i ugevis. Det kan betyde, at du må strække din komfort zone så tynd, det giver dig et tilfælde af nonstop kuldegysninger. Det kan betyde, at ofre relationer, og alt der er bekendt. Det kan betyde, at acceptere latterliggørelse fra dine kammerater. Det kan betyde masser af tid alene i ensomhed. Ensomhed, er dog den gave, der gør store ting muligt. Den giver dig den plads, du har brug for. Alt andet er en test af din vilje, hvor meget du virkelig ønsker det.

Og hvis du ønsker det, vil du gøre det, på trods af svigt og afvisning og odds. Og hvert skridt vil føles bedre end noget andet, du kan forestille dig. Du vil indse, at kampen ikke bliver fundet på vejen, det er selve vejen. Og det er det værd. Så hvis du har tænkt dig at prøve, så gå hele vejen. Der er ingen bedre følelse i verden … der er ingen bedre følelse end at vide, hvad det betyder at være i live.

6. Andre folks negativitet er ikke dit problem

Vær positiv, når du er omgivet af negativitet. Smil, når andre forsøger at bringe dig ned. Det er en nem måde at vedligeholde din entusiasme og fokus. Når andre mennesker behandler dig dårligt, så bliv ved med at være dig selv. Du må ikke nogensinde lade en andens bitterhed ændre den person, du er. Du må ikke tage tingene alt for personligt, selv om det synes personligt. Folk gør sjældent ting på grund af dig. De gør ting på grund af dem selv.

Frem for alt, må du ikke nogensinde ændre på dig selv bare for at imponere nogen, der siger, at du ikke er god nok. Lav om på dig selv, fordi det gør dig til en bedre person, og fører dig til en lysere fremtid. Folk vil tale, uanset hvad du gør, eller hvor godt du gør det. Så tænk på dig selv, før du bekymrer dig om, hvad andre mener. Hvis du tror på noget, skal du ikke være bange for at kæmpe for det. Stor styrke kommer fra at overvinde, hvad andre mener, er umuligt.

Du lever kun én gang. Det er det. Så gør, hvad der gør dig glad og være sammen med dem, som får dig til at smile, ofte.

7. Hvad er ment til at ske, vil ske i sidste ende

Sand styrke kommer, når du har så meget at græde og klage over, men du foretrækker at smile og sætte pris på dit liv i stedet. Der er velsignelser skjult i hver kamp, du står over for, men du skal være villig til at åbne dit hjerte og sind for at se dem. Du kan ikke tvinge ting til at ske. Du vil kun drive dig selv til vanvid ved at forsøge. På et tidspunkt er du nødt til at give slip og lade, hvad der et ment at ske, ske.

I sidste ende, handler det om at elske dit liv, om at stole på din intuition, tage chancer, miste og finde lykke, værdsætte minderne, og lære gennem erfaring. Det er en langsigtet rejse. Du er nødt til at holde op med at bekymre dig, spekulere, og tvivle hvert skridt på vejen. Grin af forvirringen, lev bevidst i nuet, og nyd dit liv, som det udfolder sig. Du vil måske ikke ende præcis, hvor du havde tænkt dig, men i sidste ende vil du ankomme præcist, hvor du skal være.

8. Det bedste du kan gøre er at fortsætte fremad

Vær ikke bange for at komme tilbage op – for at prøve igen, at elske igen, for at leve igen, og at drømme igen. Lad ikke en hård lektion hærde dit hjerte. Livets bedste lektioner bliver ofte lært på de værste tidspunkter og fra de værste fejltagelser. Der vil være tidspunkter, hvor det ser ud som alt, hvad der eventuelt kunne gå galt, går galt. Og måske føler du, at du vil blive hængende i denne situation for evigt, men det vil du ikke. Når du har lyst til at give op, så husk, at nogle gange er tingene nødt til at gå meget galt, før de kan blive rigtige. Nogle gange er du nødt til at gå igennem det værste, for at nå frem til dit bedste.

Ja, livet er hårdt, men du er hårdere. Find styrken til at grine hver dag. Find modet til at føle dig anderledes, men alligevel smuk. Find det i dit hjerte til også at få andre til at smile. Lad dig ikke stresse over ting, du ikke kan ændre. Lev simpelt. Elsk generøst. Tal sandfærdigt. Arbejd flittigt. Og hold ud, selv hvis du kommer til kort. Bliv ved at vokse.

Vågn op hver morgen og gør dit bedste for at følge denne daglige to-do liste:

 • Tænk positivt
 • Spis sundt
 • Træn i dag
 • Bekymre dig mindre
 • Arbejd hårdt
 • Grin ofte
 • Sov godt

Gentag …
Gulvet er dit …

Hvad hjælper dig med at holde dig motiveret, når du kæmper? Hvad positivt forsøger du at huske på, når alt synes at gå galt? Efterlad en kommentar nedenfor og dele dine tanker.

8 ting du skal minde dig selv om når alt går galt
5 (100%) 1 vote

3 kommentarer

 1. 8 rigtigt gode råd!
  :-)
  Tak for at huske os på dem.

  <3

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  - En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

 2. Hej Hanne

  Tak for kommentaren, godt du synes om artiklen :-)

 3. en super god reminder, og elsker din blog. virkelig meget godt indhold!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44