Pages Navigation Menu

NLP handler om den måde vi skaber vores egen virkelighed, oplevelser og tanker og om vores relationer til andre mennesker!

12 fejl du har begået i år

Så længe kloden drejer rundt, vil du til tider blive svimmel, og du kommer til at begå fejl. Og det er okay. Dine tidligere fejltagelser kan lære dig, hvad du behøver at ændre for at skabe en vidunderlig fremtid.

Her er tolv store fejl du (sandsynligvis) har begået i år, og hvad du behøver at vide fremover.

12 fejl du har begået i år

12 fejl du har begået i år

1. Du har ikke taget chancer nok. – Livet er risikabelt. Enhver beslutning, hver et møde, hvert et skridt, hver gang du står ud af sengen om morgenen, tager du en risiko. For virkelig at leve er at vide, at du står op og tager den risiko. Ikke at stå ud af sengen, klamrende til illusionen af sikkerhed, er at dø langsomt uden nogensinde virkelig at have levet. Tag nogen chancer og udnyt det fulde potentiale af dit liv!

2. Du gav efter for din frygt og negativitet. – I virkeligheden bliver vi alle bange. Det handler ikke om at være bange, men hvad du gør, når du føler på den måde. Når du føler tvivl, eller frygt eller vrede, eller frustration, skal du vide, at du kan give slip på det lige så sikkert, som du kan trække din hånd væk fra en flamme. Hold dit liv fokuseret på det gode, mulighederne og på dine mest dyrebare drømme. Hvad der begynder i dit sind ender i dit liv. Tænk hele tiden på den måde, du gerne vil være, så lad disse tanker styre dine handlinger, og din virkelighed vil uundgåeligt tilpasse sig din tankegang.

3. Du lod usikkerheden lamme dig. – Som tiden går, vil du forstå: hvad bliver, bliver, hvad der forsvinder, forsvinder. Tiden løser de fleste ting, og hvad tid ikke kan løse, skal du lære at løse selv. Nogle gange vil du ikke være i stand til at se klart, hvor du skal hen i livet. Men stol på, at din sjæls inderste GPS vil guide dig hjem. Du vil opdage, at du vil blive den rigtige person, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og gøre det rigtige til tiden. Stol på din intuition. Tag det roligt. Du ved, hvad du skal gøre.

4. Du gjorde, hvad alle andre ville have dig til at gøre. – Livet er for kort til at bruge al din tid på at forsøge at gøre alle andre glade. Desuden er det umuligt at behage alle hele tiden. Tag dit sind, krop og sjæl i betragtning, når du træffer valg. Du er den eneste person, der ved, hvad der er bedst for dig. Det er umuligt for andre at vide. Ligegyldigt hvor meget du deler med dem, er de ikke i kontakt med dine dybeste ønsker, intuition eller håb og drømme. Lyt altid, altid, til dig selv, og hvad du ønsker først.

5. Du havde langt mere travlt, end du var produktiv. – Alt arbejde er ikke skabt lige. Prøv at arbejde med bevidsthed om den type arbejde, du laver, og hvordan det hjælper (eller begrænser) dine fremskridt. Hold fokus på årsagen til du gør, det du gør, den dybeste årsag, du kan finde i dig selv. Denne konstante selvbevidsthed vil holde dig fokuseret så længe som nødvendigt på de rigtige aktiviteter, der bringer dig tættere på dine mål.

6. Du har ikke øvet dig nok. – Hvis der skulle skrives en bog med titlen, “Sådan bliver du fantastisk til noget”, ville den kun indeholde en enkelt side med ét ord på: “Øvelse!” Fordi det er alt, det kræver for at blive fantastisk. Uanset om det betyder at lære at skrive ved at øve skrivning eller lære at leve ved at praktisere at leve, så er principperne de samme. I hvert tilfælde er det en ubarmhjertig rutine af en præcis række handlinger, fysiske og intellektuelle, med fokus på et ønsket resultat. Øvelse betyder at handle, igen og igen i lyset af alle forhindringer. En handling af vision, tro, eller ønsker. Øvelse er et middel til at producere forbløffende resultater.

7. Du lader små bidder af stress fortære dig. – Du må ikke hænge fast i den ene ting, der ødelægger din dag. Spild ikke din tid på en ulykkelig tanke. Hvis et vindue af lykke lukker, må du køre til det næste vindue, eller bryde gennem en væg. Modgang er en mulighed for at hive dig selv op og sige, “Jeg vil kun falde igennem denne gang. Jeg bliver nødt til at finde ud af at leve mit liv på en positiv og glad måde.”Du skal lære at give slip. Du var aldrig i kontrol alligevel.

8. Du lader de samme mennesker dræne dig igen og igen. – Folk inspirerer dig, eller de dræner dig, vælg dem med omtanke. Du må ikke miste din værdighed og selvrespekt i et forsøg på at få nogen til at acceptere, elske og værdsætte dig, når de har bevist, at de ikke er i stand til at gøre det. Hvis nogen eller noget i livet er ment for dig, er du stadig nødt til at arbejde for det, men du skal ikke tigge om det. Du må aldrig ofre din værdighed for din skæbne.

9. Du sætter urealistiske forventninger. – Der er altid to måder, du kan blive lykkeligere på: forbedre din virkelighed, eller sænke dine forventninger. Vi er programmeret til at forvente, at verden skal være lysere og mere meningsfuld og mere åbenlyst interessant, end den faktisk er. Og når vi indser, at den ikke er, begynder vi, at se os om efter den virkelige verden. Men dette er den virkelige verden, og det er faktisk et smukt sted at være. Vi er vores egne værste fjender, når vi forventer andet. Hvis du kan lære at lade være at have forventninger om den umulig perfektion, for dig selv, andre og verden omkring dig, vil du finde den lykke, som altid har undgået dig.

10. Du overser skønheden i de små øjeblikke. – Uanset hvad du venter på – fred i sindet, tilfredshed, nåde, en indre bevidsthed om overflod – vil det helt sikkert komme til dig, men kun når du er klar til at modtage det med et åbent og taknemmeligt hjerte. Så vær så taknemmelig som muligt, for små ting, ikke kun for store ting … for det enkle åndedræt, tiden sammen, samtalerne, osv. Hvert øjeblik tæller. Hvert sekund gælder. Uanset hvad du har, er det en gave.

11. Du rettede ikke nok energi indad. – Selv når du er sammen med andre, er du stadig med dig selv. Når du vågner om morgenen, er du med dig selv, i sengen om aftenen er du med dig selv, når du går ned ad gaden ved middagstid, er du med dig selv. Hvilken slags person ønsker du at gå ned ad gaden med? Hvilken slags person ønsker du at vågne op om morgenen med? Hvilken slags person ønsker du at se i slutningen af dagen før du falder i søvn? Det er dit ansvar at være den person, du ønsker at være sammen med.

12. Du havde håbet på at lave færre fejl. – Du er ikke rigtig fri, før du giver dig selv frihed til at begå fejl. Befri dig selv! Prøv nye ting, lær og udforsk frit. Din gode dømmekraft kommer fra livserfaring, og livserfaring kommer fra dine dårlige valg i fortiden. Du skal have tilstrækkelig mod til at begå fejl. Skuffelse og nederlag er det værktøj livet bruger til at vise dig vejen.

Og husk, alle dine fejl fra det seneste år nu blot er erfaringer. Sæt pris på hvad du har lært, absorber energien og mulighederne i dag, og se frem til det kommende år.

12 fejl du har begået i år
5 (100%) 1 vote

Ingen kommentarer

Relateret indlæg

  1. 30 ting du skal gøre for dig selv - […] de lektioner dine fejl lærer dig. – Fejl er okay; De er springbrættet for dine fremskridt. Hvis du ikke …
  2. 9 Mindful Påmindelser Der Vil Give Dig Ro I Sindet - […] Så omfavn, selv de fejl du har ikke engang lavet endnu. For at få succes i det lange løb, …

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NLP-Blog 2008-2016, webmaster@nlp-blog.dk, Lynby Hovedgade 54A, 2., 2800 Kongens Lyngby, Danmark, Mobil: +45 31 21 79 44